Welkom bij de Albeda Academie.

De Albeda Academie is het platform gericht op professionalisering voor en door Albeda-medewerkers! Albeda staat als TOP-school middenin de samenleving en biedt medewerkers de kans om zich te blijven ontwikkelen. Het doel van de Albeda Academie is het versterken van de Albedastrategie door het verbinden van kennis en ervaring in de organisatie en het bieden van hoogwaardige trainingen, advies en begeleiding. De Albeda Academie is hierin de verbindende en stimulerende factor. Daarnaast willen we alle expertise in de organisatie laten samenkomen én delen. Het complete aanbod van de Albeda Academie vind je hier. 

Als onderwijsinstelling hebben we een grote verantwoordelijkheid. We worden bekostigd uit publieke middelen en de samenleving spreekt ons permanent aan op ons maatschappelijk functioneren. Dat gaat niet alleen over de vraag of we de goede dingen doen, maar ook of we dat op een integere manier doen. Deze cursus integriteit staat stil bij de vragen:

Wat versta je onder integriteit? Wat betekent integer gedrag voor jou? Toets je dit gedrag aan de integriteitscode van Albeda? Hoe ga je om met niet-integer gedrag?